Plánované

GASTRO TOULKY EVROPOU
OD 13.4. DO 15.4.2018
GASTRO TOULKY PO EVROPĚ

PŘEDKRMY:

— Roastbeefové rolky s křenovou aioli a opečenou bagetkou 01,03,07, 79,-
— Tygří krevety na česneku s toastem 01,07, 99,-

POLÉVKY:

Consommé s masem,zeleninou a žemlovými knedlíčky 01,03,07,09, 50,-
Zeleninový krém s medvědím česnekem 01,07,09, 45,-

SALÁTY:

Listový salát s krutony ze slaniny a bílého pečiva 01, 89,-
Salát Nicoise s čerstvým tuňákem 01,03,04,07,09,10 139,-

HLAVNÍ CHODY:

Telecí osobuco s Milánským rizotem 07,09,12 179,-
Vídeňský telecí řízek s lehkým bramborovým salátem
a červenou řepou 01,03,07,09,10 179,-
Roastbeef v demi glace s máslovými brambůrky a dijónskou
majonézou 03,07,09,10,12 179,-
Hovězí steak s omáčkou z červeného vína a kořenové zeleniny
mačkanými mladými bramborami a slaninovým chipsem 01,07,09,12 229,-
Pomalu tažené hovězí žebírka s blanšírovanou brokolicí a šťouchanými
křenovými bramborami 01,07,09,10, 189,-
Vídeňský Tafelspitz 01,03,07,09,10, 169,-
Tatarský biftek namíchaný na francouzský spůsob s toasty 01,03,10, 189,-
Souvlaki z vepřové panenky s tzatziky a bílým pečivem 01,07, 169,-
Vepřový perkelt s bramborovými plackami 01,03,09, 149,-
Moravský vrabec s bramborovými knedlíky a dušeným zelím 01,03, 139,-
Quiche Lorraine – francouzský koláč se slaninou a sýrem 01,03,07, 129,-
Cordon bleu s hranolkami a tatarskou omáčkou 01,03,07,10, 149,-
Ciabatta s kuřecím masem,chedarem a rajčaty 01,07,12, 149,-
Pasta alla Puttanesca – těstoviny s rajčaty a ančovičkami 01,04,07,12 129,-
Steak z tuňáka s ratatouille a vařenými bramborami 04,07, 199,-

DEZERTY:

Čokoládová pěna 03,07, 69,-
Crepes Suzette – Zuzančiny palačinky 01,03,07, 79,-